Prohledat tento blog

pondělí 21. července 2014

The Theater

Tato hra měla být vytvořena firmou Solida Software. Je to společnost zaměřující se na výukové hry. Hra nebyla prý nikdy dokončena, prý kvůli tomu, že byla prostě nudná.
O hře se hodně mluvilo v roce 1993. Hra byla klasické FPS a jako objekty byly použity 2D sprity. Pro lepší představu, bylo to prostě jako doom. Jak už název hry napovídá, odehrávala se v divadle. Na zdech byly filmové plakáty a vy, jako hráč jste si měli vybrat jeden film a pak jít dál do divadla. Před vchodem do samotného sálu stál uvaděč.
Postarší muž bez vlasů, oblečen v červeném saku, černých kalhotách a polobotkách. Co když jste si ale film nevybrali? . . .
Legenda praví že se začaly dít velice zvláštní věci. Hra se restartovala a místo plakátů s obrazy byl všide sprite onoho plešatého pána. On sám šíleně poskakoval před vchodem do samotného kinosálu a ve tváři měl nepřirozený úsměv.
Když to jeden hráč spatřil poprvé, lekl se, hru vypnul a mrštil s cdčkem o zem. Když se uklidnil a chtěl to zopakovat, aby měl důkazy, po spuštění hry stál uvaděč hned před hráčem a mračil se.
Do tohohle divadla bych nešel...

Žádné komentáře:

Okomentovat