Prohledat tento blog

pondělí 28. července 2014

Prokletí Tailsovy loutky

Na začátku jsme měli sonica…
Ale to není jediná legenda této značky. Před nějakou dobou chtěl jeden tatínek udělat synovi radost, a tak mu koupil hru. Byla to hra SONIC R. Pro ty co to neznají, je to celkem zábavná závodní hra. Obdoba mario kart, akorát s postavičkami od segy.
Když syn hru zapnul, tatík byl tak natěšený že se rozhodl přidat se do hry, tenkrát se opravdu bavili. . .
O pár dní později syn dokončoval poslední závod s poslední postavou. Jeho táta byl v pokoji a sledoval jeho hru. Když dojel jako první, oba vítězoslavně zařvali. Když v tom se na obrazovce objevila tailsova loutka, celá od krve a s rudě žhnoucíma očima. Otec se zarazil, a zeptal se syna co to je, a on jen stroze odvětil : “to je loutka tati”.
Další den ve dvě ráno otce vzbudily kroky za dveřmi. Myslel si, že je to jeho syn. Proto ani neotvíral oči a řekl: “jdi si lehnout juniore”. Kroky však neustávaly. Otec se proto zvednul z postele, a v té samé chvíli se pomalu otevřely dveře a byl slyšet něčí dech. A pak se tichým, skoro až dětským hlasem ozvalo : “Teď půjdeš se mnou. Navždy”
Verzí téhle legendy je spousta. Některé říkají že pro přivolání tailse musíte mít prokletou verzi hry. Jiní říkají že stačí hru dohrát na sto procent a pak docílit určitého pořadí závodu v určité mapě. A je tu i legenda co tvrdí, že stačí provést rituál -
1 – Jít do koupelny před jedenáctou.
2 – Pustit písničku Can you feel the sunshine pozpátku.
3 – Pustit písničku Living in the city pozpátku. (obě písničky jsou součástí soundtracku hry)
4 – Počkat 5 minut
5 – Pokud jste to udělali správně, v zrcadle se objeví rudý diamant a po něm Tails.
tailsdoll

Žádné komentáře:

Okomentovat