Prohledat tento blog

středa 13. srpna 2014

Knob.exe

Zdá se že po internetu koluje spoustu spustitelných souborů které mají zvláštní moc. Tahle hra je zdaleka nejnebezpečnější, takže pokud na ní narazíte, rozhodně nespouštět.
Známe to každý, je víkend, všichni jsou někde pryč a není do čeho píchnout. Já osobně v tu chvíli brouzdám internetem a hledám něco čím bych zahnal nudu.
Stejně tak na tom byla i jedna hráčka. Brouzdala po netu a hledala nějakou zajímavou indie hru, o které by potom mohla napsat na blog. Zadala tedy do vyhledávače best indie games.
Jako první hned po reklamních odkazech byl web knob.co.uk  Klikla na odkaz a zobrazila se černá stránka na které byl klasickou “modře odkazovou” barvou napsaný nápis DOWNLOAD. Soubor měl sotva sto kb a tak byl stažen prakticky okamžitě.
Po spuštění hry byla okamžitě hozena do prvního levelu. Hra měla zajímavou 16ti bitovou grafiku. Vypadala prostě jako klasiky na super nintendo. Vtělila se do role zvláštní humanoidní příšery a chodila městem. Nikde nikdo, ulice ve hře byly potemělé. Přišlo jí to zvláštně povědomé, ale hrála dál. Na koci levelu stála před domem… Vyrazili jí to dech. Dům ve hře byl přesnou kopií domu ve kterém bydlela.
Hra se přesunula do dalšího kola…
Tentokrát se ve hře ocitla v chodbě která byla až příliš podobná té, co mají doma. Pomalu se plížila až došla k místům kde byly dveře do jejího pokoje. Takhle vystrašená v životě nebyla. Sundala si sluchátka a řekla si, že se půjde napít a trochu opláchnout studenou vodou.
Chystala se vzít za kliku, když v tom uslyšela že na druhé straně dveří někdo tiše dýchá. Běžela k počítači, hru vypla a do rána nevylezla z pokoje.
Ilustrační obrázek, k téhle legendě nebyly materiály.

Žádné komentáře:

Okomentovat